Inici Actualitat Circ per als més petits i teatre amb ‘El pobre viudo’ dissabte...

Circ per als més petits i teatre amb ‘El pobre viudo’ dissabte a la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

festa-major-2014-espectacle-circ

Finalment, els més petits han pogut disfrutar amb el primer acte a l’aire lliure i sense pluja. Dissabte a la tarda la companyia Els Elegants van posar en escena l’espectacle familiar ‘Cabaret familiar’. L’acte, com és habitual en activitats per als petits, va generar molta expectació i va ser seguit per molt públic.

Quatre artistes de circ van realitzar diferents números combinant tècniques de circ, trapezi, equilibris, malabars o monocicle. L’acte es va fer a la Plaça de les Eres.

festa-major-2014-teatreMentrestant, dissabte i sota la direcció de Manel Gausa, Laura Segarra i Núria Rovira es va posar en escena ‘El pobre viudo’. L’obra explica la història d’un viudo adinerat i les visites de diverses parentes per consolar-lo interessadament. La representació, que està dividida en tres parts, compta amb una vinenta d’actors de Gottic Teatre que van desfilant per l’escenari.

Dissabte hi havia tres quarts d’entrada a la sala principal de can Costa. L’obra es tornarà a representar el pròxim cap de setmana. Dissabte 30 d’agost a les 10 de la nit al Centre cultural Costa i Font i diumenge 31 d’agost a les 7 de la tarda.

Aquí podeu veure algunes fotografies dels dos actes.

[shashin type=”albumphotos” id=”49″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments