Inici Actualitat Biel Navio i Jordi Forcada guanyen el 12è Torneig de tennis taula...

Biel Navio i Jordi Forcada guanyen el 12è Torneig de tennis taula de Festa Major

0
COMPARTIR

tennis-taula-festa-major-2014

Un dels clàssics de la Festa Major de Taradell és el Torneig de Tennis Taula. Aquest dimecres al matí i a la tarda es va disputar la dotzena edició al pavelló d’esports. Al matí va ser el torn per als més joves. Amb una participació de 32 jugadors, el campió va ser Biel Navio per segon any consecutiu que es va imposar a Albert Oliva i Eloi Santafe. El campió de consolació va ser Manel Cunill.

A la tarda va ser el torn per als sèniors. Aquí hi van participar 22 jugadors. El primer lloc va ser per Jordi Forcada seguit per Rafel Montenegro i Guillem Padrós. La consolació va ser per Arcadi Romero.

tennis-taula-festa-major-20142

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments