Inici Actualitat Albert Pujol guanya la cursa de 15 quilòmetres del Trail del Moixeró

Albert Pujol guanya la cursa de 15 quilòmetres del Trail del Moixeró

0
COMPARTIR
Foto: Eric Moya
Foto: Eric Moya
Foto: Eric Moya

El taradellenc Albert Pujol va guanyar aquest dissabte el Trail del Moixeró, una cursa de muntanya que es disputa a Bagà. Concretament, va adjudicar-se el recorregut curt de 15,5 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell.

Albert Pujol (CET L’Enclusa) va tardar una hora 28 minuts i 25 segons, superant en més de quatre minuts al segon classificat, Marc Pérez. La sortida i l’arribada eren a Bagà, però es passava per dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró i municipis com Urús, Riu de Cerdanya, Bellver de Cerdanya i Guardiola de Berguedà.

Per cert, l’Albert serà un dels participants aquest dimecres a la 1a Cronodipòsit de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments