Inici Actualitat Un concurs d’Instagram, premis i sorteig de regals a la 1a Cronodipòsit...

Un concurs d’Instagram, premis i sorteig de regals a la 1a Cronodipòsit de Festa Major

0
COMPARTIR

Home t.com cronodiposit-promo-digital

Les inscripcions per a la 1a Cronodipòsit popular de Festa Major de Taradell ja estan obertes. De fet, hi ha places limitades a 50 participants. Per tant, els interessats no espereu a l’últim dia. Cal deixar clar que l’objectiu és que hi participi tothom i passar una bona estona. No cal estar ben preparat, ja que la pujada dura poc més d’un minut.

Com a novetat, us podem anunciar que hi haurà premis per als tres primers classificats, tant en categoria masculina com femenina. I amb la voluntat que sigui el més popular possible, no només tindran premi els millors, sinó que també farem sorteig d’alguns regals a la finalització de la cursa entre tots els participants.

Al mateix temps, volem que el públic que vingui a veure la prova també pugui guanyar un premi. Així, hem obert un concurs d’Instagram on es premiarà la millor foto. El guanyador s’endurà un menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita. Al concurs hi poden participar tant públic com participants. L’únic requisit és tenir compte instagram i seguir el perfil @taradellpuntcom (a instagram hem penjat les bases).

La prova començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb una durada aproximada d’hora i mitja. Una hora abans es podran fer inscripcions, si no s’han esgotat les places. Per inscriure’s només cal enviar un mail a info@taradell.com. Hi poden participar els majors de 16 anys. La inscripció és totalment gratuïta.

La Cronodipòsit compta amb Bou STI S.L, Mas Gasala i Actis com a patrocinadors, i amb la col·laboració d’Esports Autonell, Esports Montanyà, Cos Fisicwell, Osofon, Club Parc d’Esports de Taradell, Penya Barcelonista de Taradell i el Xocolater de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments