Inici Actualitat 31 taradellencs mostren els seus treballs a l’exposició d’artistes locals 2014

31 taradellencs mostren els seus treballs a l’exposició d’artistes locals 2014

0
COMPARTIR

expo artistes locals2014

Un total de 60 obres i treballs estan exposats aquests dies al vestíbul del Centre cultural Costa i Font de Taradell. Formen part de la tradicional exposició d’artistes locals que es fa coincidint amb la Festa Major d’estiu.

expo artistes locals20143Aquest dijous al vespre es va fer la inauguració de la mostra amb la presència d’alguns dels seus autors. La regidora de Cultura, Lluïsa Sañé, va destacar que amb aquest tipus de mostres “vestim les parets del centre cultural de vida”.

En total hi exposen treballs 31 artistes: Josep Blanch, Jolita Blizyte, Josep Maria Bosch, Eduard Bosch, Pau Bosch, Maria Bosch, Irene Casanovas, Gemma Codina, Fina Costa, Ramon Curtichs, Maria Dalmau, Julia de la Rosa, Carme Estellés, Eva Farga, Assumpció Gafas, Ruben Gómez, Núria Mañé, Mercè Mercader, Joan Murfulleda, Maria Dolors Murtra, Violeta Picó, Àngel Prat, Àngela Roca, Pere Roca, Mercè Romeu, Mercè Rovira, Maria del Mar Sala, Frederic Sala, Rita Sañé, Rosa Tarrats i Silvia Vicente.

L’exposició es pot visitar fins al 27 d’agost.

expo artistes locals20142

expo artistes locals20141

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments