Inici Actualitat S’estan ultimant les reformes per millorar el pavelló d’esports El Pujoló

S’estan ultimant les reformes per millorar el pavelló d’esports El Pujoló

2
COMPARTIR

obres-pavello-2014

Des de fa uns dies es porten a terme els treballs per arreglar i reformar alguns espais del pavelló municipal d’esports El Pujoló. En concret, es milloren aspectes energètics i de seguretat. Les obres ja estan a la seva última fase, ja que el pavelló ha d’estar preparat per acollir els concerts de la Festa Jove de Taradell d’aquí a deu dies.

obres-pavello-20142Per solucionar els problemes de goteres que hi havia, s’ha impermeabilitzant la teulada de la zona dels vestidors i vestíbul. També s’estan canviant les finestres de la pista per millorar l’aïllament i s’ha ampliat la porta d’accés per a vehicles a la pista.

obres-pavello-20144A l’interior, també s’aprofita per millorar la instal·lació de calefacció i ventilació i fer reformes als vestidors on les portes, rajoles, algunes dutxes i alguns bancs estaven molt deterioritats. Al mateix temps, es motoritzen les dues cistelles de bàsquet que hi ha a la zona central de la pista i s’han pintat parets i portes de totes les dependències.

Les obres van a càrrec de la Brigada municipal, juntament amb diversos industrials del poble. El cost total és d’uns 100.000 euros.

obres-pavello-20143

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Francesc
Francesc
15 agost 2014 0:04

Trobo que s’havia de fer al revés, primer la festa i després arreglar. Això serà feina perduda.

Maria
Maria
12 agost 2014 14:12

Espero que després d’aquesta despesa que era necessària, durant la Festa Major el pavelló tingui més vigilància per evitar les destrosses que normalment pateix.