Inici Actualitat L’ANC de Taradell aclareix dubtes per inscriure’s a la V baixa de...

L’ANC de Taradell aclareix dubtes per inscriure’s a la V baixa de Barcelona

0
COMPARTIR

logo-araeslhoraL’ANC de Taradell ha elaborat una guia per tal donar tota la informació sobre els passos a fer per inscriure’s a la V baixa del pròxim 11 de setembre a Barcelona amb l’objectiu d’esvair dubtes. La guia podeu llegir-la en aquest enllaç. També hem habilitat un banner a la web.

Entre d’altres, s’especifica que si es vol participar a la V baixa amb la gent de Taradell la inscripció s’ha de fer per al tram 67, que correspon a la zona entre Gran Via i els carrers Nàpols i Sicília. També s’explica que els colors oficials de les samarretes són el vermell i el groc i que cal respectar el color assignat a cada tram. A Taradell es poden comprar samarretes oficials per 15 euros cada dissabte al matí a la parada de l’ANC davant de Can prat.

Pel que fa al desplaçament, també es faran autocars que sortiran l’11 de setembre a les 14:30h de Taradell. Els bitllets costen 10 euros i hi ha 500 places. Es poden comprar a les parades de l’ANC,  a Moda home-dona Sellés, Congelats Taradell i Can Vilaró.

D’altra banda, el mateix 11 de setembre al matí davant l’Ajuntament de Taradell es farà un acte breu durant el qual es lliurarà el Compromís de les entitats i autoritats de Taradell amb la Consulta del 9 de novembre. Aquest Compromís, signat per les entitats que s’hi hagin adherit, es farà arribar al Parlament de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments