Inici Actualitat Taradell.com organitza la 1a CronoDipòsit popular per Festa Major

Taradell.com organitza la 1a CronoDipòsit popular per Festa Major

0
COMPARTIR

diposit-can-costa-verticalQuan fa poc més d’un any Taradell.com es va constituir com a entitat, ho va fer amb la voluntat de poder aportar el seu gra de sorra amb activitats que complementessin l’oferta cultural i social que realitzen les entitats del poble. Avui us podem anunciar que durant la Festa Major organitzarem la 1a CronoDipòsit popular.

Es tracta d’una cursa totalment lúdica i popular que consistirà en cronometrar qui puja al capdamunt del dipòsit d’aigua del Centre cultural Costa i Font amb menor temps. La competició tindrà lloc el dimecres 20 d’agost a 2/4 de 7 de la tarda i hi podran participar els majors de 16 anys. La inscripció és totalment gratuïta i no cal ser cap atleta. L’objectiu és passar una bona estona, oferir una activitat més de Festa Major  i donar protagonisme a un element patrimonial del poble.

Les inscripcions són limitades a 50 participants per qüestió de temps. Esperem que l’acollida sigui bona, ja que no sempre es pot pujar al Dipòsit de can Costa.

Qui  hi estigui interessat es pot preinscriure enviant-nos un mail a info@taradell.com amb les seves dades personals. El dia de la competició, una hora abans es podran fer les inscripcions si hi ha places, i caldrà portar el DNI.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments