Inici Actualitat Es crea a facebook el grup “No ets de Taradell si no…”

Es crea a facebook el grup “No ets de Taradell si no…”

1
COMPARTIR

no-ets-de-taradellMés que una notícia és una curiositat. L’última moda a la xarxa social facebook és la creació d’un grup que porta per nom “No ets de Taradell si no…”. N’han sorgit per a diferents municipis i Taradell no és menys.

De moment, el grup que es va crear aquest dimarts ja ha superat els 200 membres i la majoria escriuen anècdotes viscudes o fets singulars de Taradell. S’ha convertit en un espai per recordar espais taradellencs o activitats, jocs i algunes entremaliadures que feien de petits. Per exemple, fets com anar a buscar plats a Marenga, espais com el Cinema Principal,

Us hi podeu afegir en aquest enllaç i segur que us envaeix la nostàlgia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
corona mas vila
4 novembre 2014 17:28

M’han agradat molt les fotografies que he vist.