Inici Actualitat L’Ajuntament millora la mobilitat dels vehicles que portin els nens a Les...

L’Ajuntament millora la mobilitat dels vehicles que portin els nens a Les Pinediques

0
COMPARTIR

goitallops-illeta

Aquesta setmana està previst que comencin els treballs per millorar la mobilitat dels vehicles que deixen alumnes a l’escola Les Pinediques. L’actuació consisteix en afavorir les maniobres dels vehicles un cop han deixat els nens i nenes a la zona de descàrrega ràpida que hi ha al davant del col·legi. Es tracta de facilitar-los un canvi de sentit per tornar en direcció al poble.

goitallops-illeta2Així, es substitueix la zona d’aparcament que hi ha a l’esquerra en sentit ascendent al davant del col·legi per una illeta central ampliada on hi haurà algunes places d’aparcament (tal i com es veu a la imatge). Aquesta actuació permetrà fer canvi de sentit amb seguretat. A més, es col·locaran dos senyals de ‘Cediu el pas’ abans d’entrar a l’illeta de manera que s’obligarà als vehicles a reduir la velocitat i donar preferència als cotxes que estiguin circulant dins aquesta illeta, com si es tractés d’una rotonda.

Les obres obligaran a regular l’entrada i sortida de la urbanització Goitallops durant unes dues o tres setmanes.

illeta-pinediques

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments