Inici Actualitat La Cobla Lluïsos presenta nou disc amb dos temes dedicats a Taradell

La Cobla Lluïsos presenta nou disc amb dos temes dedicats a Taradell

0
COMPARTIR

Cobla lluïsos disc 20144

Tot i que la pluja va fer una mica la murga, la Cobla Lluïsos de Taradell va poder presentar aquest divendres al vespre un nou disc amb 11 sardanes i 6 obres per a cobla. Amb el nom “Xevi Capdevila, la cobla sense embuts”, fa referència al músic de la Cobla que ha composat els temes i destaca perquè inclou dues peces relacionades amb Taradell. Una porta per títol “El pregó” i està dedicada a can Costa i Font. L’altra s’anomena “Amb l’ampolla mig plena” i commemora els 50 anys de l’Agrupació Sardanista de Taradell.

Cobla lluïsos disc 2014L’actuació d’aquest divendres va entusiasmar als assistents. Primer va tenir lloc als Jardins del centre cultural, però a mig fer es van haver de traslladar a l’interior de la sala gran perquè es va posar a ploure.

Al final de l’acte es van sortejar 100 CD’s entre les persones que han visitat l’exposició amb motiu del 15è aniversari del Centre cultural Costa i Font. Els números premiats de les series 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8 són: 01, 07, 19, 29, 33, 35, 38, 48, 52, 54, 64, 94 i 95. Els afortunats poden recollir el premi al Centre cultural.

La Cobla Lluïsos va néixer el 1876 a partir de la iniciativa del seminarista Isidre Reig. El nom es va triar perquè als nois de les congregacions marianes se’ls coneixia com a ‘Lluïsos’. El 1986 la Generalitat els va concedir la Creu de Sant Jordi. El 2000 la Cobla va enregistrar un disc que porta per nom “Balls i danses del món”.

Cobla lluïsos disc 20143

Cobla lluïsos disc 20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments