Inici Actualitat Les festes joves de la Festa Major de Taradell 2014 s’ubicaran al...

Les festes joves de la Festa Major de Taradell 2014 s’ubicaran al pavelló

1
COMPARTIR

pavelló

Una de les novetats més importants de la Festa Major d’estiu de Taradell és que la zona d’oci nocturn del jovent no tindrà lloc al tercer Pujoló. Aquest any els concerts tindran lloc al pavelló municipal El Pujoló. El motiu, segons sembla, és que el Consell de Joventut va demanar el canvi d’ubicació per evitar que, en cas de pluja, s’hagin d’anul·lar concerts.

En les pròximes setmanes es faran públic els actes, però també podem avançar que el concert de Festa Major, amb serenates i sardanes inclòs, tindrà lloc el dijous 21 d’agost, i que el Ball de Festa Major es farà el divendres 22 d’agost. Un dels plats forts serà el concert dels Països Catalans que aquest any comptarà amb l’actuació de la Troba Kung-Fú.

D’aquí a uns dies publicarem tots els actes previstos per la Festa Major d’enguany

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Francesc
Francesc
21 juliol 2014 0:15

Pobres veïns, han begut oli.