Inici Actualitat Tint Taradell Teatre proposa un espectacle de poemes de Pilar Cabot

Tint Taradell Teatre proposa un espectacle de poemes de Pilar Cabot

0
COMPARTIR

cartell-espectacle-pilar-cabotAquest dissabte a les 10 del vespre Tint Taradell Teatre estrenarà l’espectacle “Visc en els meus versos…” sobre poemes de Pilar Cabot. L’acte es basa en textos d’Antoine de Saint-Exupéry, del qual es commemoren 70 anys de la seva mort.

L’espectacle es farà al Centre cultural Costa i Font i estarà recitat per David Sala i Miquel Vilardell, juntament amb enregistraments sonors de Santi Serdà.

A “Visc en els meus versos…”, un nen reflexiona i dialoga sobre temes com les estrelles, l’amistat, les bones i males herbes, el poder, la vanitat, l’embriaguesa, l’obsessió dels adults per les xifres o les flors, i en un món presidit per un planeta propi. Aquest univers aparentment ingenu té el seu complement en els versos de la Pilar, que parteixen i acaben en els topants d’un món també molt particular.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments