Inici Actualitat Tres propostes per als Juliols a la fresca de Taradell

Tres propostes per als Juliols a la fresca de Taradell

0
COMPARTIR

havaneres-20131Com ja va sent habitual en els últims anys, Taradell realitza activitats a l’aire lliure durant el mes de juliol. Sota el títol “Juliols a la fresca”, la iniciativa de l’Ajuntament de Taradell comença aquest dissabte amb un espectacle infantil de cançons i danses. Serà a les 6 de la tarda als jardins de Can Costa i anirà a càrrec de la Tresca i la Verdesca. També hi haurà inflables d’aigua i pistes refrescants.

Per aquest diumenge també hi ha previst havaneres a La Plaça. A partir de les 8 del vespre hi actuaran els Pescadors de l’Escala. I finalment el 12 de juliol a les 10 del vespre es farà cinema a la fresca als jardins de can Costa. S’hi projectarà de forma gratuïta la pel·lícula “Pompeya”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments