Inici Actualitat El TT Mont-rodon tanca temporada al Torneig de Camprodon

El TT Mont-rodon tanca temporada al Torneig de Camprodon

0
COMPARTIR

tt-montrodon-parc-esports

Aquest dissabte passat, tant jugadors de l’escola de tennis taula del CPE Taradell com del TT Mont-rodon, van participar al Torneig de Camprodon, última competició de la temporada.

Al matí en un torneig escolar Rubén Llacer va ser segon en categoria aleví-benjamí, Ian Llacer i Pau Mas van arribar a quarts de final i Mariona Mendoza va caure a vuitens de final.

A la tarda va ser el torn dels jugadors sèniors. Hi van participar Rafel Montenegro i Jordi Forcada que a la primera fase van ser segons de grup tots dos. Ja a les eliminatòries en Rafel va caure a setzens de final contra Víctor Flores del CTT Olot per 0-3, i en Jordi va arribar fins a vuitens de final on va perdre contra Arnau Quintana del Vic TT per 1-3, qui acabaria essent el guanyador final del torneig.

Amb aquest torneig es dóna per tancada la temporada de competició d’aquesta temporada 2013-2014, on ha estat la primera sencera que han estat al gimnàs de Les Pinediques i que s’ha iniciat l’escola de tennis taula amb bons resultats esportius per totes parts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments