Inici Actualitat L’Ajuntament regula l’aparcament al primer tram del carrer de la Vila

L’Ajuntament regula l’aparcament al primer tram del carrer de la Vila

0
COMPARTIR

aparcaments-carrer-vila

Des de fa uns dies s’ha senyalitzat el primer tram del carrer de la Vila, just la zona de La Plaça i l’encreuament amb la plaça del Gili. En aquest tram on sempre hi han aparcat els vehicles, ja que no estava regulat l’aparcament, s’han marcat algunes places al terra amb color groc. A més, un senyal vertical alerta que no s’hi pot estacionar i només es pot parar un màxim de 10 minuts de durada.

També recorda que és una zona de prioritat per als vianants i que no es pot superar la velocitat dels 20 quilòmetres hora. També s’han instal·lat unes petites jardineres per evitar l’aparcament de cotxes.

La zona de la Plaça del Gili i la plaça de Santa Llúcia no ha patit canvis i els cotxes hi continuen aparcant. Recordem que aquest tema va generar algunes queixes d’alguns lectors, sobretot, perquè alguns cotxes aparcaven davant dels seus garatges (article) i també se’n va fer un article d’opinió.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments