Inici Actualitat Sant Quirze Safaja nomena Antoni Pladevall fill predilecte del poble

Sant Quirze Safaja nomena Antoni Pladevall fill predilecte del poble

0
COMPARTIR

antoni pladevall fill predilecte

Dissabte 14 de juny l’ajuntament de Sant Quirze Safaja va nomenar l’historiador i mossèn Antoni Pladevall i Font fill predilecte del municipi. Ho va fer acompanyat de les autoritzats del municipi, familiars, amics i veïns de Sant Quirze.

Un nomenament que li atorga el municipi com a agraïment a la seva dedicació i vocació a Sant Quirze no solament per la seva vessant com a rector de les dues parròquies sinó també per la seva vessant com a historiador i persona avocada al poble i a la seva gent.

Recordem que Taradell ja li va fer un homenatge i reconeixement amb motiu del seu 80è aniversari. Podeu llegir la notícia aquí.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments