Inici Actualitat El 68è Aplec de la Sardana de Taradell es fa sota cobert

El 68è Aplec de la Sardana de Taradell es fa sota cobert

0
COMPARTIR

aplec-sardana2014

Després de la pluja caiguda dissabte a la tarda i amb la previsió que ho tornaria a fer diumenge, l’Agrupació Sardanista Taradell va decidir canviar la ubicació per celebrar l’Aplec de la Sardana. D’aquesta manera, el pavelló d’esports El Pujoló va ser l’escenari on es va desenvolupar la 68a edició de l’Aplec. I va ser un encert, ja que diumenge a la tarda també va ploure.

El contratemps, això sí, va fer disminuir la presència de públic que van poder ballar un total de 16 sardanes. Hi van participar les cobles taradellenques, Genisenca i Lluïsos, i també la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments