Inici Actualitat Futbol aigua i pàdel en la 2a edició del Mou-T

Futbol aigua i pàdel en la 2a edició del Mou-T

0
COMPARTIR

mou-t2014

Tot i que la pluja va fer la guitza el dissabte a la tarda, durant tot el cap de setmana el Parc d’Esports de Taradell va acollir la segona edició del Mou-T. De fet, dissabte i diumenge a la tarda els partits de pàdel es van disputar al Padel Fòrum de Centelles, sota cobert.

El torneig de futbol aigua, per a gent més jove, i el de pàdel, tant masculí com femení, van portar molt de moviment a les instal·lacions taradellenques.

mou-t20142En el torneig de futbol aigua, al final es va muntar un camp de futbol per a les categories aleví i infantil amb equips de quatre jugadors, molts d’ells mixtos. En el torneig de pàdel hi havia cinc categories, tres de masculí (Primera, Segona i Tercera) i dues de femení (Primera i Segona).

Els participants dels dos tornejos tenien entrada gratuïta a la piscina durant els dos dies. Diumenge al matí es van fer activitats esportives complementàries. L’activitat estava organitzada per Ràdio Taradell i el Club Parc d’Esports.

mou-t20144

mou-t20143

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments