Inici Actualitat Poca sort del TT Mont-rodon al torneig de Festa Major de Sant...

Poca sort del TT Mont-rodon al torneig de Festa Major de Sant Quirze de Besora

0
COMPARTIR

montrodon-tennis-taula

Fins a cinc jugadors del TT Mont-rodon van participar aquest dissabte passat  a la tarda al 12è Torneig de Festa Major de Sant Quirze de Besora. A la fase de grups gairebé tots van ser segons, excepte en Werner Howad que era tercer del seu. Ell va perdre després a 32ens de final contra Joan Toledo del CTT Olot.

Tots els altres van poder passar aquesta primera fase, però van caure a 16ens de final. Jordi Forcada ho feia davant Nil Aragall del TT Els 8 de la Garriga per 0-3, en Josep Crusats contra Lluís Peix del TT Tona per 0-3, Rafel Montenegro amb Joan Riera del TT Sant Quirze per 1-3, i Jaume Cunill davant Jordi Dot del TT Torelló per 0-3.

En finalitzar la competició es van entregar els trofeus als campions de totes les competicions organitzades pel Tennis Taula Intercomarcal, i Jordi Forcada i Josep Crusats van rebre la copa de subcampions del torneig de dobles, i en Jordi també la de campió del Top-8 B.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments