Inici Actualitat El Toca-xou dels botiguers torna a omplir els carrers del centre de...

El Toca-xou dels botiguers torna a omplir els carrers del centre de Taradell

2
COMPARTIR

toca-xou20143

La segona edició del Toca-xou de Taradell va repetir èxit. La impressió és que es va concentrar molta més gent pels carrers del centre de Taradell que en la primera edició. De les 9 a les 12 de la nit la gent va poder gaudir de multitud de propostes dels botiguers de Taradell, sota l’organització de l’Agrupació de Botiguers de Taradell.

toca-xou20142Les que van tenir més èxit, un altre any, van ser les propostes gastronòmiques. Molts comerciants van acabar les existències. Al costat d’això hi havia diversos grups musicals que van animar la vetllada, juntament amb exhibicions de màgia, desfilades de rams de núvia, demostracions de taekwondo i zumba,  exhibicions d’ensinistrament de gossos, promocions, etc. En total més d’una seixantena de comerços, alguns fent ús de locals buits ja que estan ubicats en altres punts del poble, van generar molt dinamisme. Les hores de més presència de públic van ser entre quarts de 10 i les 11 de la nit.

L’única nota negativa és que algunes persones van patir algun tipus de robatori aprofitant que en alguns trams hi havia molta concentració de gent, malgrat que durant tota la nit membres de Protecció Civil de Taradell voltaven per la zona.

Per fer-vos una idea del Toca-xou, us deixem amb una galeria de fotos:

[shashin type=”albumphotos” id=”40″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
sara
sara
10 juny 2014 19:07

Trobo que el poble lluïa molt. Ha estat genial. Tant sols em queda felicitar i aplaudir a tots els botiguers per posar aparadors i botigues tan originals i també a l’ABT per organitzar un any més el Toca-xou. Felicitats a tots!!!!!

un taradellenc
un taradellenc
9 juny 2014 13:38

Moltes fotos i molt boniques, però aquest fotògraf no ha pensat en fer-ne una a cap dels 6 membres de Protecció Civil de Taradell que vetllaven per la seguretat dels ciutadans.