Inici Actualitat El 60è Homenatge a la Vellesa de Taradell rememora els Pastorets del...

El 60è Homenatge a la Vellesa de Taradell rememora els Pastorets del Centre

0
COMPARTIR

homenatge-vellesa20142

Unes 170 persones van participar aquest diumenge en la 60a edició de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell. La festa va complir l’efemèride amb molt bona salut.

homenatge-vellesa2014Al matí es va fer la missa oficial amb l’actuació d’un grup d’alumnes de l’escola El Gurri i el Cor Parroquial. Tot seguit, a la sortida es va fer un vermut amb la presència de multitud de gent. Però va ser el Centre cultural Costa i Font l’espai que va acollir els actes més emotius.

homenatge-vellesa20141Després de dinar a la sala gran, es va imposar la insígnia del Patronat d’Homenatge a la Vellesa de Taradell als nous homenatjats. També es va fer tallar el pastís als avis de més edat. Enguany tornaven a ser la Dolors Murtra i en Lluís Reig. Tot seguit, es va fer un petit homenatge recordatori a Ramon Bosch, que va morir al gener i havia estat president del Patronat entre els anys 1967 i 1980. El record va consistir en la projecció de diverses fotografies i el lliurament d’un ram de flors a la seva vídua, present a l’acte.

Durant els parlaments l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va recordar que enguany es celebren els 15 anys del Centre cultural Costa i Font i va felicitar l’ajuntament que el va fer possible perquè “un lloc on molts de vosaltres veníeu a suar (quan era antiga fàbrica tèxtil), ara el pugueu disfrutar”.

pastorets-homenatge-vellesaPer acabar la festa hi havia un dels plats forts. Gottic Teatre i l’Esbart dansaire Sant Genís va posar en escena el pròleg dels pastorets d’en Pitarra que es representaven antigament al teatre del Centre de Taradell. En la introducció, Laia Miralpeix, va recordar que l’embrió per la seva recuperació va sorgir d’un article d’opinió que havia escrit en aquesta web i que podria fer-se realitat al 2015. La interpretació va comptar amb el diàleg de Satan i Llucífer interpretats per Eva Molet i Francisco Molet.

Aquí podeu veure’n un petit vídeo enregistrat manualment:

pastorets-homenatge-vellesa2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments