Inici Actualitat L’ANC Taradell organitza un autocar per donar suport a Som Escola el...

L’ANC Taradell organitza un autocar per donar suport a Som Escola el 14-J a Barcelona

0
COMPARTIR

cartell-somescola14j2014L’Assemblea Nacional Catalana, i en especial la seva sectorial de Docents per la Independència, membre de Som Escola, participarà activament en la cercavila “Per un país de tots, decidim escola catalana”, que el proper dissabte 14 de juny a les 6 de la tarda recorrerà el centre de Barcelona en defensa de l’escola catalana i el dret de Catalunya a decidir el propi model educatiu.

Per aquest motiu, l’Assemblea territorial de Taradell ha organitzat un autocar per assistir a aquesta manifestació. Els bitllets es poden adquirir a la botiga de Can Vilaró (Ctra/ Mont-rodón, 1), a un preu de 9 euros. L’horari i punt de sortida serà a les 4 de la tarda a l’aparcament de La Carpa. Es preveu tornar a les 10 del vespre.

Els menors necessiten una autorització que us podeu descarregar aquí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments