Inici Actualitat L’escola Les Pinediques recull dos premis Baldiri Reixac

L’escola Les Pinediques recull dos premis Baldiri Reixac

1
COMPARTIR

premi-baldiri-pinediques2014

L’escola Les Pinediques va recollir aquest diumenge al migdia a l’Espluga de Francolí dos premis Baldiri Reixac de la 36a edició. Concretament, un per al projecte de Guixot de 8 a l’escola dels alumnes de P4 i P5, i un altre per al projecte de teatre que es fa amb els alumnes de Primària.

Una delegació de l’escola de Taradell, amb els professors implicats en els projectes educatius i familiars, va anar a recollir els guardons. Abans de començar l’acte hi havia un espectacle a la plaça amb jocs per a nens i nenes.

Els Premis Baldiri Reixac estan organitzats per la Fundació Lluís Carulla i els dos guardons rebuts per Les Pinediques estan dotats amb 700 euros. Se n’han lliurat 65 a diferents centres escolars catalans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Assumpta
Assumpta
6 juny 2014 16:27

Els premis Baldiri Reixac han tornat a reconèixer la qualitat dels vostres treballs i el vostre esforç i entusiasme. Moltes felicitats a tots els alumnes i mestres de l’escola.