Inici Actualitat L’Escola d’art de Vic ha exposat l’obra de final de carrera de...

L’Escola d’art de Vic ha exposat l’obra de final de carrera de Gemma Codina

0
COMPARTIR

gemma-codina-expo2

La taradellenca Gemma Codina, com a projecte de final de carrera en arts plàstiques i disseny de ceràmica artística, ha exposat aquests dies la seva obra a l’Escola d’Art de Vic. L’obra porta per títol Gràvida (dit de la dona embarassada) i consisteix en centres de taula, escultures i quadres fets amb motlles de panxes d’embarassades.

gemma-codina-expoLa idea li va venir després d’observar les embarassades que tenia al voltant: la dona del seu germà, la Raquel, i la seva germana Anna. “Penso que  és fascinant tot el que passa en aquesta panxa. Com canvia aquesta dona físicament i emocionalment”, afirma. Per això, es va proposar captar aquest moment, els canvis i deixar-ne constància, per treure’n finalment el motlle.

Per Gemma Codina una panxa “no deixa de ser un contenidor, un niu, un habitacle, que seria el concepte que he utilitzat més, durant aquests anys a l’escola”. I concloou que “el fet de treballar sobre una panxa real, et porta a crear un objecte propi i intransferible, d’aquest moment i d’aquesta dona. La raó d’aquest projecte és transferir un volum efímer a un volum perdurable”.

gemma-codina-expo3

gemma-codina-expo1

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments