Inici Actualitat Jordi Tulleuda es proclama campió de Catalunya benjamí de trial en bicicleta

Jordi Tulleuda es proclama campió de Catalunya benjamí de trial en bicicleta

1
COMPARTIR
En Jordi és el del mig a dalt. Foto: Trialsport
En Jordi és el del mig a dalt. Foto: Trialsport
En Jordi és el del mig a dalt. Foto: Trialsport

L’Esquirol va acollir aquest diumenge al matí el Campionat de Catalunya de bicitrial. I un taradellenc en categoria benjamí, Jordi Tulleuda, es va proclamar campió de Catalunya. Era la 31a edició d’aquest campionat.

De fet, la categoria benjamí va tenir dos protagonistes taradellencs. Perquè en segona posició va acabar Arnau Ricart amb els mateixos punts de penalització. Altres taradellencs que hi van participar són Guillem Oliver (16è en alevins), Jordi Povedano (7è en principiants). Guillem Tulleuda (16è en benjamins) i Marc Codina (17è en benjamins). La prova presentava cinc zones molt tècniques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia
Sílvia
26 maig 2014 20:35

Fantàstic Jordi!!! Enhorabona campió!!!

A la resta, enhorabona també!!! I tant!!!