Inici Actualitat El CP Taradell guanya a Shum en el penúltim partit de lliga

El CP Taradell guanya a Shum en el penúltim partit de lliga

0
COMPARTIR

cptaradell-shum20142En el penúltim partit de la Primera nacional Catalana el Club Patí Taradell va guanyar per 3 a 7 a la pista del Shum Maçanet. L’equip de Taradell sempre va portar la iniciativa en el marcador.

La primera part va ser molt igualada i fins a tres vegades el Taradell es va avançar en el marcador per arribar al descans amb un resultat de 2 a 3. Cal destacar que al primer temps va jugar el porter suplent, Víctor, i que el Taradell afrontava el matx amb només cinc jugadors.

A la segona part, el Taradell va imposar la seva superioritat i amb quatre gols consecutius va posar un 2 a 7 al marcador. Abans del final els locals van fer el definitiu 3 a 7. Els gols del Taradell els van marcar Marçal (4), Edu (2) i Àlex.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments