Inici Actualitat Ian Llacer campió de tennis taula per equips a l’OlimpiVic

Ian Llacer campió de tennis taula per equips a l’OlimpiVic

0
COMPARTIR

olimpivic-tennis-taula

El jugador de l’escola de tennis taula del CPE Taradell, Ian Llacer, va ser campió de l’edició d’enguany de la prova de tennis taula per equips de l’OlimpiVic, celebrat al pavelló del Castell d’en Planes aquest passat cap de setmana. Aquesta competició la disputen cada any els nens i nenes de 6è de Primària de totes les escoles de la ciutat de Vic.

Ell, alumne del col·legi Dr Salarich, va classificar-se el dimecres passat en primera posició de la ronda classificatòria liderant el seu equip, i aquest diumenge va guanayr el títol després de derrotar a la final el Sagrat Cor B per el resultat de 2-1.

Mentrestant, al Torneig de Primavera de Sant Hilari dos jugadors del TT Mont-rodon van participar-hi aquest dissabte al matí. Rafel Montenegro i Oriol Garcia van ser tercers a la fase de grups. Després al quadre final, Oriol Garcia perdia a primera ronda (32ens de final) contra Oriol Passarell del TT La Garriga per 0-3, i en Rafel arribava a 16ens caient contra Xavier Sellas del TT Ripoll també per un 0-3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments