Inici Actualitat Taradell acull diumenge una prova del social de raid infantil de Catalunya

Taradell acull diumenge una prova del social de raid infantil de Catalunya

0
COMPARTIR

ponicat-participants

Les instal·lacions del Ponicat de Taradell seran aquest diumenge el centre neuràlgic de la segona prova del Campionat social de Raid infantil de Catalunya. La prova començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 3 de la tarda i està previst que hi participin més de 70 genets catalans d’entre 6 i 16 anys. Ponicat hi prendrà part amb la participació de 23 genets.

Tots els recorreguts tindran inici i arribada al Ponicat. Aquesta és la segona prova d’un total de quatre i compta amb el suport de la Federació Catalana d’Hípica. A la prova hi haurà la presència de destacats genets del món dels raids.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments