Inici Actualitat Podis taradellencs a la 2a cursa de muntanya Saltamarges de Roda

Podis taradellencs a la 2a cursa de muntanya Saltamarges de Roda

0
COMPARTIR

albert-pujol-saltamarges-2014

El taradellenc Albert Pujol va guanyar aquest diumenge la cursa de muntanya Saltamarges de Roda de Ter en el recorregut de 26 quilòmetres. Pujol va guanyar amb un temps de 2 hores 5 minuts i 3 segons. La segona posició va ser per Jonatan Mora a més de 4 minuts. En aquesta mateixa cursa, cal destacar la quarta posició d’un altre taradellenc, Jaume Reig, que va guanyar en la categoria de veterà amb un temps de 2 hores 19 minuts i 13 segons. A la prova llarga hi participaven 90 atletes.

La cursa tenia dos recorreguts. En el curt d’11 quilòmetres cal destacar al tercera posició del taradellenc David Soler, que va completar el recorregut amb un temps de 57 minuts i 45 segons. El vencedor va ser Pep Prats amb 55 minuts i 3 segons. També cal destacar l’onzena posició de Jordi Povedano amb un temps d’1 hora 6 minuts i 9 segons. Hi prenien part 71 participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments