Inici Actualitat Jordi Forcada guanya el Top-8 B Intercomarcal de tennis taula

Jordi Forcada guanya el Top-8 B Intercomarcal de tennis taula

0
COMPARTIR

intercomarcal-tennis-taula-top8

Tres jugadors del TT Mont-rodon van participar al Top-8 B Intercomarcal que es va fer aquest dissabte a Torelló. La competició consistia en jugar tots contra tots per decidir totes les posicions. Pel que fa als resultats, Jordi Forcada es va acabar imposant en el torneig amb un global de 6 victòries i 1 derrota, mentre que Rafel Montenegro i Josep Crusats van ser 7è i 8è amb dues i una victòria, respectivament.

D’altra banda, Rafel Montenegro va disputar de l’1 al 4 de maig el Campionat d’Espanya de Veterans +40, que es va fer a Oropesa del Mar (Castelló). Hi participava amb el Fotoprix Vic TT B, juntament amb Jordi Borrull, Lluís Peix i Salvador Serra, tots debutants en aquesta competició. A la prova d’equips després de ser segons a la fase de grups, van caure a setzens de final contra el CTM Jaén.

A la individual va ser 3r de grup a les fases prèvies i no va entrar al quadre final, i en dobles van perdre a primera ronda juntament amb en Salvador Serra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments