Inici Actualitat La 6a Festa del Civisme difon els comportaments i actituds responsables

La 6a Festa del Civisme difon els comportaments i actituds responsables

0
COMPARTIR

festa-civisme20147

El bosc del Pujoló va acollir un any més les activitats de la sisena edició de la Festa del Civisme de Taradell. Durant tot el matí hi va haver jocs i tallers per la mainada amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de mantenir comportaments cívics com la tinença responsable d’animals de companyia, la recollida de deixalles o el respecte dels espais comuns. També es va fer un concurs de dibuix. Prèviament, s’havia pogut degustar una xocolatada popular.

festa-civisme20146El moment més esperat va ser el concurs de mascotes amb la participació de 19 gossos que van haver de desfilar entre els presents. Es van donar premis al gossos més presumits. Més tard, hi va haver una exhibició d’habilitats canines i una representació a càrrec dels nens i nenes del Centre Obert.

L’acte estava conduït pel grup de teatre Canya que no és conya.

festa-civisme20142

festa-civisme20148

festa-civisme20143

festa-civisme20144

festa-civisme2014

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments