Inici Actualitat Alumnes de l’INS Taradell participen en un pla pilot per aportar servei...

Alumnes de l’INS Taradell participen en un pla pilot per aportar servei a entitats

0
COMPARTIR

ins-taradell-aprenentatge-i-servei

Aquest dijous 7 de maig a l’Institut de Taradell es va celebrar la presentació i cloenda dels projectes d’Aprenentatge i Servei. Es tracta d’un pla pilot del Departament d’Ensenyament de la Generalitat juntament amb 100 centres catalans. En el cas de l’INS Taradell, hi han pres part alumnes de 4t de Secundària i diferents entitats del municipi.

La proposta educativa combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte. Així, els alumnes es formen i aprenen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

En total hi han participat 22 alumnes que han portat a terme 8 projectes en col·laboració amb diferents entitats. En l’àmbit d’intercanvi intergeneracional han fet activitats amb la Fundació Vilademany (naveguem junts per internet (sense naufragar), anem a celebrar junts el Sant Jordi) i el Casal d’avis Flor del Montseny de Viladrau i la Mancomunitat La Plana (posem-nos al dia en totes les noves tecnologies).

En l’àmbit de suport a l’escolarització han col·laborat amb l’Escola Jacint Verdaguer (Fem un lipdub! i posem maca la nostra escola), el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès (Vols ser un astronauta?) i Les Pinediques (T’ho vols passar bé llegint amb nosaltres?). I finalment, en l’àmbit de la recuperació de la memòria històrica han fet activitats amb el Casal d’avis i l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga entorn del camp d’aviació de Santa Eugènia de Berga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments