Inici Actualitat Petit incendi a la fàbrica del Tint

Petit incendi a la fàbrica del Tint

3
COMPARTIR

tintNo va passar d’un ensurt, però aquest dijous a la tarda es va produir un petit incendi a la fàbrica del Tint de Taradell, actualment sense activitat. Al voltant de les sis de la tarda es va rebre l’avís que hi havia foc a l’edifici. Segons els Bombers de la Generalitat, l’incendi va afectar una habitació d’uns 9 metres quadrats i no va ser de consideració.

Una hora després ja estava totalment extingit. En les tasques d’extinció hi van participar tres dotacions dels Bombers i una ambulància, i també hi va haver la presència dels Mossos d’Esquadra i de la Policia local.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Godayol i Ramos
Maria Godayol i Ramos
11 maig 2014 14:20

Jo també obligaria al propietari o propietaris que mantinguessin la propietat en condicions, és un edifici que podria haver estat del poble i ara està en mans de no se sap ben bé qui. L’estat de l’edifici és deplorable igual que l’estat de l’entorn, un lloc que hauria de ser emblemàtic pel poble i que ara realment fa pena.
Aquest incendi va ser petit, però en l’estat que està si no s’hi fa res al respecte potser el proper no passarà de ser un petit ensurt.

Fàtima Izquierdo
Fàtima Izquierdo
9 maig 2014 17:43

Un edifici que s’hauria de preservar i presenta un estat deplorable. Crec que s’ha d’obligar al propietari o propietaris a preservar-lo, hauria de ser catalogat.

Si per llei hem de mantenir l’estat exterior de les nostres llars en un estat correcte, no veig la raó perquè aquest no ha de ser el mateix cas.

Albert Molist
Albert Molist
9 maig 2014 2:56

Sabem la raó?