Inici Actualitat La U.D. Taradell perd el derbi al camp del Roda

La U.D. Taradell perd el derbi al camp del Roda

0
COMPARTIR

roda-udtaradell2014

El Roda de Ter es jugava les últims opcions de salvació i al final l’equip més necessitat s’ha endut el derbi. El resultat final 2 a 1 per als locals en un partit, on la nota positiva ha estat el retorn de Pau Sanmartin que ha jugat un minutet després de la greu lesió que va patir el passat desembre.

Pel que fa al partit, ha estat molt disputat. El Taradell ha començat millor, portant el domini del matx i amb més arribades. Sergi Erra ha disposat d’una ocasió clara al minut 17, però el seu xut ha sortit fregant el pal. En canvi, el Roda en la primera oportunitat clara ha marcat. Ha estat al minut 18 quan Adri ha rematat la pilota a la sortida d’un córner.

A partir d’aquí ha canviat la dinàmica i a la mitja hora els locals han disposat d’una doble oportunitat desviada primer per un defensa i després per Nil. Dos minuts més tard, l’ocasió l’ha tingut Marçal en un córner. I just abans del descans Raul ha estat a punt de marcar, però el seu xut l’ha desviat un defensa.

A la represa, només començar Marçal ha fet l’empat. A partir d’aquí intercanvi d’ocasions. La més clara una pilota al pal d’Enric per part del Taradell al quart d’hora. El 2 a 1 ha arribat al minut 73 en una centrada que Cris ha rematat a gol. A partir d’aquí els rodencs s’han tancat a darrera aguntant l’avantatge i el Taradell no ha trobat el camí de l’empat.

Gol del Roda (1-0):

Gol de Marçal (1-1):

Ocasió d’Enric:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments