Inici Actualitat El CP Taradell assegura la segona posició guanyant a Cerdanyola

El CP Taradell assegura la segona posició guanyant a Cerdanyola

0
COMPARTIR

cp-taradell-cerdanyolaImportant triomf del Club Patí Taradell de Primera Nacional catalana en el partit avançat aquest dimecres al vespre corresponent a la jornada 26. L’equip de Climent Muñoz va derrotar al tercer classificat, el Cerdanyola CH, i consolida la segona posició.

No va ser un partit fàcil davant d’un equip local que es trobava a només sis punts del Taradell. Però, una de les claus del matx va ser la gran actuació del porter Albert Dalmau, que va aconseguir mantenir la porteria a zero. La resta del partit va ser una constant d’esforç i treball davant d’un Cerdanyola que va tenir molta empenta.

Els dos únics gols del partit van arribar a la primera meitat. Primer Albert Benito i després Marc Nuri van posar un 0 a 2 al marcador que  ja no es va moure en tota la resta del matx. En definitiva, un gran partit del Club Patí Taradell, que tot i estar a 10 punts del liderat, esgota les possibilitats d’atrapar el Caldes, tenint en compte que s’enfronten en l’última jornada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments