Inici Actualitat Sense sort en el torneig de tennis taula de Sant Vicenç

Sense sort en el torneig de tennis taula de Sant Vicenç

0
COMPARTIR

guillem-solerTres jugadors del TT Mont-rodon van participar aquest dissabte passat 5è Open de St Vicenç de Torelló “Memorial Jordi Castells”. A la primera fase de grups, Jordi Forcada i Rafel Montenegro van ser primers mentre que Oriol Garcia era tercer del seu grup. Ja en el quadre final, Oriol Garcia perdia per un ajustat 2-3 contra Guillem Soler del TT Tona a 32ens de final, Jordi Forcada ho feia a 16ens contra Jordi Palau del TT Sant Vicenç per 0-3, i Rafel Montenegro arribava a vuitens on va ser eliminat per Joan Ges Jr del TT Tona per 1-3.

D’altra banda, Rafel Montenegro disputa a partir de dijous i fins diumenge el Campionat d’Espanya de Veterans a Oropesa del Mar (Castelló) en les modalitats d’equips, dobles i individual a la categoria de Veterans +40. El jugador ha estat cedit al Vic TT per jugar aquesta competició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments