Inici Actualitat La U.D. Taradell certifica la permanència virtual guanyant el Lliçà d’Amunt

La U.D. Taradell certifica la permanència virtual guanyant el Lliçà d’Amunt

0
COMPARTIR

udtaradell-llicaamunt2014

Victòria plàcida de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la tarda contra el Lliçà d’Amunt per 3 a 1. El triomf, en un partit no massa bo, pràcticament assegura la permanència un any més a la Segona Catalana.

A la primera meitat el Taradell no ha jugat gaire bé. En cap moment s’ha fet dominador del matx i ha deixat que els visitants disposesin de tres ocasions clares de gol. La primera al minut 14 en un xut creuat per la dreta que ha aturat Nil i un altre massa creuat, en la milor oportunitat. El Taradell ha avisat en un xut fluix de Marçal, que poc abans havia vist com se li anul·lava un gol per fora de joc.

udtaradell-llicaamunt20142Més tard, els visitants també han creuat massa un xut per l’esquerra i el Taradell ha replicat amb un xut de Serrabassa que ha aturat el porter del Lliçà d’Amunt. La igualtat s’ha desnivellat a 3 minuts pel descans. Una gran jugada individual de Carles Roca ha propiciat que cedís la pilota a Martí Creus que des de l’interior de l’àrea ha afusellat el porter fent l’1 a 0.

A la represa, en la primera jugada Creus ha tornat a marcar aprofitant el rebuig del porter a xut de Roca. Però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc. Més tard, ho ha provat Ot Mas però el seu xut s’ha estavellat al lateral de la xarxa. El 2 a 0 ha arribat amb una pilota robada al mig del camp. Roca ha fet la passada en profunditat per Marçal que, per velocitat, s’ha plantat davant del porter des de l’esquerra i l’ha batut amb un xut que ha passat per sota les cames del porter.

Era el minut 61. Quatre minuts més tard, Ot Mas ha fet el 3 a 0 aprofitant un rebuig del porter a un xut de Roca. Els visitants han escurçat diferències al minut 78. Fins al final només destacar que els juvenils Arnau Oriol i Martí Brussosa han disposat d’ocasions per marcar.

Gol de Martí Creus (1-0):

Gol de Marçal Sala (2-0):

Gol d’Ot Mas (3-0):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments