Inici Actualitat El regidor de PxC a Taradell, Josep Ricart, marxa del partit

El regidor de PxC a Taradell, Josep Ricart, marxa del partit

0
COMPARTIR

ple PxCSegons informa avui Ràdio Taradell, el regidor taradellenc Josep Ricart ha decidit marxar de Plataforma per Catalunya i deixar de ser-ne militant. El motiu és la crisi interna que ha patit la formació xenòfoba en les últimes setmanes amb l’expulsió  del seu líder, Josep Anglada, i la creació de dos bàndols.

Segons l’emissora municipal, Ricart argumenta no estar d’acord amb com s’han fet les coses i que la millor opció era deixar el partit.

tuitangladaTot i que ràpidament, Josep Anglada a través de twitter s’ha fet seva la notícia i afirma que la decisió la van pactar per no estar d’acord amb la nova direcció. Podeu veure el tuit en una imatge.

D’aquesta manera, a partir d’ara Josep Ricart continuarà amb el seu càrrec a l’Ajuntament de Taradell, però com a regidor no adscrit. De fet, només queda un any per a les pròximes eleccions municipals, on caldrà veure si es presenta com a alcaldable i sota quines sigles, ja que ha rebut ofertes d’altres formacions polítiques.

A Manlleu, per exemple, els exregidors de PxC es van passar al PP.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments