Inici Cartes dels lectors Defensem la botiga

Defensem la botiga

0
COMPARTIR

Hola, em dic Jordi Mora i escric aquesta carta referent a les veus que ens han arribat, les quals ens acusen de la venda de productes de dopatge a la botiga que tenim a Taradell.

La botiga amb el nom Spartan life nutrition és de la meva dona. Jo l’ajudo en l’assessorament nutricional i des d’allà fem entrenaments personals. El nostre objectiu és la salut, treballem per fer salut i ajudem la gent a sentir-se millor. Els rumors i la mala interpretació han fet que una notícia que no té res a veure amb nosaltres ens posi en una situació compromesa, ja que la gent s’aprofita de la circumstància per fer mala publicitat del nostre negoci.

A més, la notícia en cap moment diu clarament si a Taradell es va fer el registre en un domicili particular, un bar o una botiga. Per tant, la botiga implicada podria ser de qualsevol de les altres sis poblacions implicades. Per això, us transcric la part de l’article on la gent relaciona la nostra botiga amb el cas.

Jo he estat competidor i ser que hi ha gent que viu d’aquestes substàncies dopants, però no tothom les necessita ni hi trafica. Crec que no ens poden posar tots al mateix sac! I m’agradaria que quedés clar.

Gràcies!

“Els Mossos d’Esquadra han detingut dotze persones per la seva presumpta participació en una xarxa de dopatge per a esportistes aficionats. Es tracta de cinc ciclistes amateurs, cinc culturistes i una mare i el seu company sentimental, que van revendre al mercat negre l’hormona de creixement que els subministrava un hospital per a la seva filla de 15 anys. La investigació va arrencar al desembre arran de les sospites que va despertar un ciclista de la comarca d’Osona (Barcelona), que es va inscriure en la categoria Màster 40, doncs va rebre un paquet d’EPO a casa. Les indagacions van posar de manifest la vinculació entre gimnasos i ciclisme amateur. A diferència d’altres casos, els implicats no adquirien EPO procedent d’Andorra, sinó que el compraven a través de la República Popular de la Xina. Quan els investigadors van identificar als implicats en la trama, es va organitzar un dispositiu policial que es va saldar amb 11 entrades i registres en domicilis particulars, un bar i una botiga de nutrició esportiva de les poblacions barcelonines de TaradellCardedeu , les Franqueses del Vallès, Terrassa, Badia del Vallès, Mataró i la capital catalana. Les detencions es van practicar entre el 28 de febrer i el 10 d’abril.”

Jordi Mora

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments