Inici Actualitat 19 nens participen al primer Campus de tennis taula del CPE Taradell

19 nens participen al primer Campus de tennis taula del CPE Taradell

0
COMPARTIR

campus-tennis-taula-2014

Entre dilluns i aquest dijous al matí s’ha fet la primera edició del Campus de tennis taula de Setmana Santa, organitzat pel CPE Taradell i l’entrenador de la secció de tennis taula Jordi Forcada. En total hi han participat 19 alumnes d’entre 5 i 14 anys.

En aquests dies s’ha fet una introducció al tennis taula pel que fa a les normatives, el funcionament i la tècnica general de l’esport, acompanyat també amb la pràctica del tennis, el pàdel i el futbol sala, a part d’altres jocs. La valoració ha estat molt positiva en tots el sentits, cosa que podria suposar repetir el campus.

campus-tennis-taula-20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments