Inici Actualitat El Xocolater de Taradell recrea en xocolata la piràmide que Wataru construirà...

El Xocolater de Taradell recrea en xocolata la piràmide que Wataru construirà al Prat Verd

0
COMPARTIR
Foto: Xavier Baliellas (ACN)
Foto: Xavier Baliellas (ACN)
Foto: Xavier Baliellas (ACN)

L’artista japonès Wataru Yoshida, que va ser a Taradell a finals de 2013, construirà una piràmide de sis metres d’alçada al bosc del Prat Verd de Malla. Ho farà al 2016. Però mentrestant, el Xocolater de Taradell, Raul Cegarra, n’ha elaborat una rèplica en xocolata, amb fruites a dins. Aquestes seran les postres que es serviran a partir d’ara i fins al 2016 al restaurant del Prat Verd, acompanyades d’una música creada per Pep Sala. Els beneficis que se n’obtinguin es destinaran a finançar l’obra.

Les postres es van presentar divendres passat en un acte al Prat Verd on també hi va assistir l’artista japonès. La piràmide, inspirada en els maies, es construirà amb blocs de pedra de Folgueroles, d’una tona cada una, i estarà coronada per una pedra rodona treballada. Reproduirà la connexió entre el cel i la terra i permetrà que els visitants hi puguin entrar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments