Inici Actualitat Mireia Pena aconsegueix el bronze en combinada al campionat de Barcelona

Mireia Pena aconsegueix el bronze en combinada al campionat de Barcelona

0
COMPARTIR
mireia-pena-barcelona2014
Foto: Toni Pérez

Aquest passat cap de setmana es va celebrar al pavelló municipal de Sant Iscle de Vallalta el campionat de Barcelona de lliure de la categoria cadet de patinatge artístic. La taradellenca Mireia Pena, del CP Parets, va repetir medalla de bronze en combinada, sumant les puntuacions de lliure i de figures obligatòries del campionat de Barcelona.

La Mireia, amb una bona puntuació en lliure i gran diferència acumulada de més de 20 punts de la següent classificada en figures obligatòries, va poder mantenir el podi en combinada de la Territorial de Barcelona. Recentment  ha aconseguit ser subcampiona de Catalunya en figures i competirà en el proper campionat d’Espanya amb la selecció catalana que es celebrarà a Parets del Vallès al mes de juny, i a la Copa alemanya el proper 17 de maig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments