Inici Actualitat Els representants del CPE Taradell cauen a vuitens al Campionat de Barcelona...

Els representants del CPE Taradell cauen a vuitens al Campionat de Barcelona de tennis taula

0
COMPARTIR

ruben-llacerEl dissabte es va disputar al Complex Municipal de Reina Elisenda de Barcelona el Campionat de Barcelona per edats com a cloenda del Circuit Promeses. En categoria benjamí hi va participar Rubén Llacer de l’escola del CPE Taradell, que va ser segon a la fase de grups en guanyar dos partits molt ajustats, i després va caure a vuitens de final contra Oriol Fàbregas del CTT Ateneu 1882 de Sant Joan Despí per 0-3.

També va participar, juntament amb el seu germà i company Ian Llacer, als dobles aleví-benjamí on van caure per 0-3 a vuitens de final enfrontant-se a Menéndez-Weisz del Club Falcons de Sabadell, que era la parella cap de sèrie número 1.

Mentrestant, només un jugador del TT Mont-rodon va poder participar enguany als Campionats Individuals Intercomarcal. A cada nivell hi participaven 16 jugadors. Rafel Montenegro va disputar l’Individual B celebrat a Olot, on va aconseguir la desena posició final.

D’altra banda, de d’aquest dilluns i fins dijous al matí en horari de 9 a 13h, s’està fent al ginmàs del col·legi de Les Pinediques, un campus de tennis taula.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments