Inici Actualitat El CP Taradell resol al final el partit contra l’Alpicat

El CP Taradell resol al final el partit contra l’Alpicat

0
COMPARTIR

cptaradell-alpicat2014

Nova victòria del Club Patí Taradell després de dos empats consecutius a Primera Nacional Catalana. Aquest dissabte l’equip de Taradell va derrotar a l’Alpicat per 6 a 3.

cptaradell-alpicat20142El partit es va resoldre en els últims minuts gràcies a dos gols de Miquel Masoliver. A la primera meitat, els visitants van sorprendre avantçant-se en el marcador en els primers minuts. Tot i això, el CP Taradell va reaccionar molt bé, ja que amb gols de Marc Nuri, Albert Benito i Miquel Masoliver va posar un 3 a 1 al marcador. Els visitants, però, no es van rendir i abans del descans van  marcar dos gols més per posar la igualada.

A la segona meitat el CP Taradell, de nou, va agafar avantatge gràcies a un gol de Marc Nuri als 10 minuts. Amb un resultat tan curt (4-3) es va arribar als últims minuts. L’Alpicat va pressionar de valent buscant l’empat, però en una gran combinació entre Albert Bentio i Masoliver, aquest últim va fer el 5 a 3 a falta de 2 minuts. El sisè gol va arribar en una falta directa a falta de 26 segons.

cptaradell-alpicat20143

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments