Inici Actualitat L’Ajuntament canvia els arbres d’un tram de la carretera Viladrau

L’Ajuntament canvia els arbres d’un tram de la carretera Viladrau

0
COMPARTIR

canvi-arbres-carretera-viladrau

Aquests dies s’estan fent els treballs per canviar les alzines que hi havia a l’últim tram del nucli urbà a la carretera Viladrau. Concretament, s’han tal·lat els arbres que hi havia a la part dreta des del carrer Torras i Bages fins a l’última casa. El motiu és que havien crescut molt i havien malmès les voreres. En total, 11 alzines.

canvi-arbres-carretera-viladrau4Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, l’única opció era substituir les alzines per uns arbres semblants als que hi ha a La Plaça. Aquesta espècie no fa l’arrel tan alta com l’alzina i evitarà futurs problemes. Al mateix temps s’ha aprofitat per reparar les voreres, que en molts llocs s’havien aixecat totalment.

canvi-arbres-carretera-viladrau3A mig o curt termini es podria fer la mateixa actuació amb les alzines que hi ha entre el carrer Torras i Bages i el carrer de les Moreres. Més avall, cap a la rotonda de la T les voreres encara presenten un bon estat.

 

canvi-arbres-carretera-viladrau4

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments