Inici Actualitat Meritxell i Mireia Pena obtenen la plata al campionat català de figures...

Meritxell i Mireia Pena obtenen la plata al campionat català de figures obligatòries de patinatge artístic

0
COMPARTIR
Mireia Pena al podi
Meritxell Pena al podi
Meritxell Pena al podi

Les taradellenques Meritxell i Mireia Pena van aconseguir una medalla de plata aquest cap de setmana en el campionat de Catalunya de figures obligatòries de patinatge artístic. Les dues germanes, com a integrants del CP Parets, van ser segones en categoria juvenil i cadet, respectivament.

En categoria juvenil, la medalla d’or va ser per la patinadora del CP Lloriana, Júlia Vallejo. Meritxell Pena va executar molt bé les dues primeres figures, però en la tercera va tenir un petit desajust que va fer que se li escapés l’or. La plata li dóna accés al campionat d’Espanya, que es celebrarà a Covelo (Galícia) al mes de juliol, representant la selecció catalana.

En categoria cadet, Mireia Pena, que estrena categoria, va ser molt regular en les quatre figures i en tot moment va mantenir la segona posició. La plata li permetrà competir al mes de juny al campionat d’Espanya, que es celebrarà a Parets del Vallès. Abans, al mes de maig, disputarà la Copa alemanya, de gran prestigi mundial.

Mireia Pena al podi
Mireia Pena al podi
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments