Inici Actualitat Doble victòria en tennis taula del CPE Taradell a l’Intercomarcal escolar

Doble victòria en tennis taula del CPE Taradell a l’Intercomarcal escolar

0
COMPARTIR

lliga-intercomarcal

Dos dels tres equips en què participen jugadors del CPE Taradell van aconseguir guanyar al darrer partit de la Lliga Intercomarcal escolar que es va disputar aquest dissabte passat a Vic. La victòria més destacada és la que van aconseguir Ian Llacer fent equip amb Osama Abdalla Ouro-Gomma, guanyant per un clar 5-0 al TT Ripoll i aconseguint la segona plaça en categoria aleví.

En categoria benjamí, Mariona Mendoza juntament amb Sílvia Coll del Vic TT van guanyar 3-2 al TT Camprodon i han acabat en quarta posició. Finalment, l’equip de Rubén Llacer, juntament amb Gerard Romera del TT Sant Vicenç, va perdre per 1-4 contra el difícil CTT Roda de Ter amb el punt guanyat per en Rubén. Han estat tercers a la classificació. La darrera competició Intercomarcal Escolar es farà el dia 31 de maig a Camprodon.

Paral·lelament, a la Copa Primavera el TT Mont-rodon va acabar en sisena posició en la jornada final disputada a Sant Vicenç de Torelló. En el partit de quarts de final va perdre per un clar 0-3 contra un TT Ripoll que va acabar essent el campió final. Després en la lluita per les posicions, va guanyar al Fotoprix Vic TT B per 3-1 i va perdre el darrer partit contra el CTT Olot per 1-3. En aquesta jornada final va jugar: Josep Crusats, Rafel Montenegro i Jordi Forcada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments