Inici Actualitat Les escoles de Taradell tanquen els tallers de poesia reivindicant l’escola

Les escoles de Taradell tanquen els tallers de poesia reivindicant l’escola

0
COMPARTIR

cloenda tallers poesia20149

El Centre cultural Costa i Font va acollir aquest divendres l’espectacle de cloenda dels tallers de poesia que han fet les escoles de Taradell. Alumnes de 5è i 6è de Les Pinediques, El Gurri i el col·legi Sant Genís i Santa Agnès van posar en escena tot allò que han après de gener a abril.

cloenda tallers poesia20144I és que al llarg dels tallers han après exercicis de vocalització, dicció i interpretació. Enguany, l’espectacle poètic estava centrat en l’escola amb un punt de reivindicació. Els escolars van anar passant per diverses classes (anglès, matemàtiques, català, etc) i, fins i tot, per l’esbarjo.

L’espectacle va durar una horeta i estava organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics d’Osona. La direcció anava a càrrec de Montse Vilà i Xevi Font del grup Teatrart.

cloenda tallers poesia2014

cloenda tallers poesia20143

cloenda tallers poesia20142

cloenda tallers poesia20145

cloenda tallers poesia20146

cloenda tallers poesia20147

cloenda tallers poesia20148

cloenda tallers poesia201410

cloenda tallers poesia201411

cloenda tallers poesia201413

cloenda tallers poesia201412

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments