Inici Actualitat Taradell acull diumenge la quarta prova de la Copa Osona de trial...

Taradell acull diumenge la quarta prova de la Copa Osona de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

trial taradell 20132La Copa Osona de trial en bicicleta fa parada aquest diumenge a Taradell. Es tracta de la quarta prova puntuable d’aquesta 15a edició del campionat i comptarà amb molts taradellencs, entre els participants.

En aquesta ocasió, l’espai de la competició canvia una mica. El centre neuràlgic serà al restaurant Terra Endins i les zones per a la competició transcorreran al llarg del camí situat darrera del restaurant i direcció cap a l’escola Les Pinediques. És un terreny exigent on predominaran grans blocs de roca en pronunciats pendents. Seran un total de cinc zones on els participants hauran de superar-les en dues ocasions.

S’esperen més de cent esportistes vinguts d’arreu de Catalunya, Andorra, Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid. Entre ells diversos taradellencs com Jordi Tulleuda, que lidera la categoria principiant, Jordi Povedano, Arnau Ricart, Marc Codina, Guillem Tulleuda, Cristòfor Iglesias, Marc Masnou, Sergi Agrassot i Guillem Oliver.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments